Vergaderruimte de Koolschuur

Vergaderruimte             Foto's             Reserveren 

Bijzondere vergaderruimte vlakbij Alkmaar  

De Oude Walnoot is kleinschalig en persoonlijk ingericht. We hebben 'slechts' een vergaderruimte ter beschikking. De eikenhouten veranda onder onze oude walnoot fungeert als vergader- en trainingsruimte. De veranda is volledig geïsoleerd, heeft een vloerverwarming, een schuifpui en een airco. Zowel in de zomer als de winter is het heerlijk vertoeven!

We verhuren de veranda van de De Oude Walnoot exclusief, dus je bent er altijd alleen met je eigen team. Zo heb je maximale privacy. Eventueel kan je twee B&B kamers reserveren als je wilt blijven slapen. En we kunnen in samenwerking met een bevriende B&B op loopafstand ook de rest van het team laten overnachten. Handig bij een meerdaagse vergadering of training! 

De veranda is geschikt voor 6 tot 8 personen en is gelegen in de tuin onder onze oude walnoot. Vanuit deze met oude eiken balken opgebouwde en industrieel ingerichte ruimte kijk je uit op de mooie tuin. De ruimte is ingericht met o.a. een grote oud-eiken vergadertafel en 8 zeer luxe stoelen.

In de pauzes kunnen jullie uiteraard even naar buiten. Lekker genieten van de mooie tuin. Een rondje wandelen door het mooie oude dorp. Of gewoon lekker zitten op een van de terrassen. 

De vergader veranda beschikt over o.a.:

 • Grote oud-eiken vergadertafel
 • 8 luxe vergaderstoelen 
 • Grote flatscreen voor presentaties
 • Flipover met stiften
 • JBL bluetooth geluidsbox
 • Koffie- en thee faciliteiten
 • Onbeperkt water en frisdrank
 • Draadloos WIFI netwerk voor internet toegang 

Het is niet toegestaan om in de veranda te roken.

Je diner kun je gebruiken in één van de vele restaurants in de buurt. Wij kunnen je uit eigen ervaring vertellen over alle bijzondere restaurantjes in de omgeving; desgewenst reserveren we met alle liefde een tafeltje voor je. 

Uiteraard is het ook mogelijk eten te laten bezorgen. Handig in geval van een lange vergaderdag. Er is voldoende servies en bestek aanwezig. Je kunt je bezorgmaaltijd dan evt. eten in de (verwarmde) veranda, op het buitenterras of elders in de mooie tuin. Natuurlijk regelt de gastvrouw alles voor jullie! 

Vergaderen kan vanaf 8:30 uur tot uiterlijk 18:00 uur. 

Prijzen

Je vergadert of traint bij De Oude Walnoot in vaste tijdseenheden. We kennen twee dagdelen: ochtend van 8:30 tot 12:30, middag van 13:30 tot 17:30. Dit zijn uiteraard richttijden.

Onze prijzen zijn all-inclusive. Dat wil zeggen inclusief:
 • Huur van de ruimte
 • Gebruik van wifi, scherm, whiteboards en kantoorbenodigdheden
 • Onbeperkt koffie, thee, water en frisdrank
 • Wat lekkers bij de koffie

De Oude Walnoot hanteert de volgende prijzen:

 Kort vergaderen (dagdeel)     € 95,-  
 Dag vergaderen (ochtend en middag)   € 150,- 

Bovenstaande prijzen gelden per 1 januari 2020. 

Om te reserveren vragen we geen aanbetaling, maar vertrouwen er op dat je ons bij vertrek de verschuldigde kosten voldoet. Je kunt bij ons pinnen (geen creditcards).

Tot twee weken voor de dag van aankomst kun je gratis annuleren, tot een week van tevoren kun je annuleren tegen 50% van de kosten. Annuleer je binnen de laatste week voor aankomst dan ben je 100% van de kosten verschuldigd.  

Alle genoemde bedragen zijn exclusief b.t.w.

Uitgebreide lunch in de tuin of veranda
Wat is een inspirerende vergadering of training bij De Oude Walnoot zonder een overheerlijke lunch in onze prachtige veranda of (bij goed weer) in de Oudhollandse tuin. Een heerlijk uitgebreide lunch (bestaande uit soep, luxe broodjes, fruit en vruchtensappen) kost € 12,50 per persoon. En reken maar dat je lekker verwent wordt.

Volledige privacy
We verhuren de veranda exclusief, dus je bent er altijd alleen met je eigen team. Zo heb je maximale privacy. Eventueel kan je de B&B kamers ook reserveren als je wilt blijven slapen. En we kunnen in samenwerking met een bevriende B&B op loopafstand ook de rest van het team laten overnachten. Handig bij een meerdaagse vergadering of training! 

Bussinesscoach voor verdieping of inspiratie
Wil je op je heidag extra geïnspireerd worden? Een bepaald thema vastpakken? Teamspirit versterken? Je strategie op een gestructureerde manier doorlopen? Of je meeting laten voorbereiden en voorzitten door een ervaren businesscoach? We werken samen met Coachpraktijk Levenswerk. Laat ons weten als je geïnteresseerd bent, dan zorgen we dat Levenswerk contact met je opneemt om de wensen en mogelijkheden door te nemen. 

vergaderruimte alkmaar

De (verwarmde) eikenhouten veranda staat achter in onze mooie tuin. En onder de oude walnoot zelf!

vergaderruimte alkmaar

Sfeervolle tuin voor inspirerende 
vergaderingen met 6-8 personen.

vergaderruimte alkmaar

Vergaderen, Trainen & Teambuilding

vergaderruimte alkmaar

All-inclusive vergaderen of trainen 

vergaderruimte alkmaar

Op een steenworp afstand van Alkmaar